Мережа EVA повернулась у застосунок з доставки Glovo

У застосунок для доставки Glovo повернулась мережа магазинів товарів для дому та краси EVA. Відтепер через програму сервісу можна замовити понад 2 тисячі товарів ритейлера.

Про це повідомляє прес-служба Glovo.

Найбільша дрогері мережа в Україні вперше від початку війни знову представлена на платформі Glovo, - йдеться у повідомленні.

Наразі доставка доступна з 568 локацій із 33 міст, серед яких: Бориспіль, Бровари, Біла Церква, Чернігів, Черкаси, Чернівці, Чорноморськ, Дніпро, Дрогобич, Ірпінь, Буча, Івано-Франківськ, Харків, Хмельницький, Київ, Коломия, Кам'янець-Подільський, Кропивницький, Кривий Ріг, Луцьк, Львів, Миколаїв, Мукачево, Одеса, Полтава, Рівне, Самбір, Суми, Тернопіль, Трускавець, Ужгород, Вінниця, Житомир та Запоріжжя.

Найчастіше з доставкою у EVA замовляють сухі та вологі серветки, чоловічі шкарпетки та засіб для чищення труб. Середній час доставки в Glovo становить 40 хвилин.

Glovo Express у Вінниці

Раніше ми розповідали, що Glovo відкрив перший Glovo Express у Вінниці, він став 12 магазином в Україні, що працює у форматі "даркстору", тобто супермаркету без відвідувачів, що працює виключно на доставку.

Розташовується точка у центрі міста, на першому поверсі ТРЦ Feride Plaza, а доставка з магазину покриває майже все місто.

Читайте також: Мережа “Сільпо” запустила швидку доставку LOKO у Чернігові

Відвідувачі торговельного центру можуть забрати своє замовлення самостійно. Доставка продуктів можлива в декілька районів міста: П’ятничани, Корея, Поділля, Царина, Старе Місто, Замостя, Собарів, Масив "Пирогово", Вишенька та Слов’янка.