JYSK відкрив новий магазин у ТРЦ Sofia Mall в передмісті Києва

Скандинавська мережа магазинів товарів для дому JYSK відкрила новий магазин у ТРЦ Sofia Mall, що розташований у Софіївській Борщагівці Бучанського району Київської області.

Про це УРТЦ повідомили у прес-службі компанії.

Новий магазин має площу 1280 м кв, а також додатковий зовнішній майданчик для виставки садових меблів площею майже 100 м кв. Як і всі нові магазини ритейлера, ця точка побудована відповідно до сучасної концепції мережі 3.0, із новим освітленням та просторим дизайном, зональним розміщенням товарних категорій для більш комфортних покупок.

Цей формат передбачає ширший вибір для покупців та кращу презентацію товарів, що в свою чергу робить процес покупки більш зручним. Також у магазинах з новою концепцією покращена ергономіка для персоналу, а це означає більше вільного простору, кращу викладку товару тощо.

JYSK розширює географію магазинів в Україні. Ми бачимо попит на наші товари як у містах-мільйонниках, так і в містах-супутниках, які пропонують нову якість життя мешканцям міст- агломерацій. Ми раді сприяти позитивним змінам у домівках наших покупців і ставати в пригоді в зручний час і зручному місці, - коментує Country director JYSK в Україні Євген Іваниця.

6d4a4085 | 1

JYSK в Україні

Окрім цього, з початку 2023 року мережа відкрила три нових магазини та оновила роботу двох існуючих точок.

До кінця літа очікується відкриття ще двох нових магазинів – у м. Кам’янське Дніпровській області та у Дрогобичі у Львівській області, а також реорганізація одного з київських магазинів під новий формат.

Читайте також: Мережа SPORT CITY відкрила нові магазини у шести українських ТРЦ з початку року

Наразі мережа налічує 88 магазинів. В компанії зазначають, що ця цифра має збільшитися до 100 вже у 2024 році.