Власник Calvin Klein, Tommy Hilfiger та інших: PVH Corp планує масштабні скорочення штату

Американська корпорація PVH Corp., що володіє брендами Calvin Klein, Tommy Hilfiger та Van Heusen, планує скоротити штат співробітників на 10%, з метою скорочення витрат.

Звільнення проведуть до кінця 2023 року і це дасть змогу зекономити понад 100 млн доларів на рік. Заощаджені кошти компанія направить на розвиток цифрових технологій, ланцюжків поставок та збільшення споживчої активності.

Власник модних брендів розраховує на списання близько 50 млн доларів у зв’язку з масштабними звільненнями. Більша частина суми буде відображена у звітності за другий квартал.

*Довідка. Історія PVH почалась понад 130 років тому, наразі компанія є одним з найбільших світових виробників одягу. Постачає на ринок товари під більш ніж десятьма власними брендами.

Угода JD Sports Fashion

Раніше ми розповідали, що найбільший британський роздрібний продавець спортивного одягу JD Sports Fashion заявив про остаточну купівлю Iberian Sports Retail Group (ISRG).

Ритейлер придбає міноритарний пакет акцій (49,98%), які наразі належить Balaiko Firaja Invest за 500,1 мільйони євро, решта цінних паперів вже у власності JD Sports. Угода укладається в рамках реалізації амбітного плану розширення.

Читайте також: Dior відкрив тимчасовий поп-ап бутік у лондонському магазині вінілових платівок

Термін реалізації домовленостей наразі достеменно невідомий, а детальніше про плани JD Sports Fashion читайте в нашому матеріалі.

Trade Master