У столичному ТРЦ Gulliver пройде перший з 2021 року офлайн-івент Atlas

У столичному ТРЦ Gulliver пройде перший за два роки офлайн-івент фестивалю Atlas. Захід заплановано на суботу, 15 липня, його мета – зібрати 2 мільйони гривень на допомогу Київській міській клінічній лікарні.

Через повномасштабне вторгнення музичний фестиваль Atlas вже другий рік поспіль не пройде у звичному форматі. Але ми продовжуємо працювати та допомагати попри все. Цього року разом з благодійним фондом "Твоя опора" ми плануємо зібрати 2 мільйони гривень на медичне обладнання для нейрохірургічної операційної. Кожен, хто завітає на найкращий вихідний, зможе зробити донат за допомогою спеціального QR-коду на екранах ТРЦ або за посиланням, наблизивши реалізацію нашої спільної мети, – каже генеральний директор і засновник фестивалю Atlas Дмитро Сидоренко.

thumb 5435 | 1

Що очікується на Atlas?

З 15:00 до 22:00 на площі працюватиме фан-зона з баром, фудкортами, стендап-сценою та лаунж-зоною (вхід вільний).

О 19:00 відбудеться open air показ фільму "Найкращі вихідні" на найбільшому фасадному екрані Європи.

А о 20:30 на терасі ТРЦ Gulliver наживо виступлять популярні українські артисти. Вхід доступний лише для тих, хто придбає благодійний одноденний квиток на Atlas.

Читайте також: Гроші від оренди землі під новим ТРЦ Park у Дрогобичі спрямують на облаштування Парку Новонароджених

У ТРЦ зауважують, що кількість таких квитків обмежена, а 100% їхньої вартості, включно із сервісним збором, передадуть до благодійного фонду «Твоя опора».

Також протягом дня у ТРЦ Gulliver діятимуть знижки до 70% і проходитимуть розіграші.

Gulliver