Харківський ТРЦ NIKOLSKY пропонує долучитись до флешмобу #ZARAповертайся

Харківський ТРЦ Nikolsky опублікував в мережі вірусне відео “Харків кличе! #ZARAповертайся!”, та закликав інші ТРЦ України, де представлений бренд ZARA, приєднатися до даної ініціативи.

Спочатку відвідувачі ТРЦ та мешканці міста не могли зрозуміти, хто взагалі наважився розфарбувати вітрини відомого бренду та фото й відео розлетілися пабліками.

Все стало на свої місця, коли в соц мережах ТРЦ Nikolsky розмістили повне відео, де відвідувачі торговельно-розважального центру розмальовують вітрини та розповідають, що саме цього бренду від іспанської групи Inditex їм не вистачає та вони з нетерпінням чекають на відкриття. Тоді стало ясно, що це була спланована акція.

В рамках флешмобу відвідувачі ТРЦ розписали вітрини магазину закликами відновити роботу та іншими приємними словами. На склі можна побачити написи “Сумую”, “Коли”, “Погано без тебе”, “Повернись” та інші.

nikolsky-zara-kharkiv
nikolsky-zara-kharkiv
nikolsky-zara-kharkiv
nikolsky-zara-kharkiv
Nikolsky-zara-kharkiv-10

Ну що ж, ідея цікава та будемо сподіватись, що ТРЦ, яким передав естафету Nikolsky, не залишаться осторонь та приймуть цей виклик. Подивимось, що буде далі.

ZARA в Україні

Бренд належить іспанському фешн-гіганту Inditex, як і Pull&Bear, Massіmo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home і Uterqüe.

Усі магазини компанії в Україні були зачинені одразу після початку повномасштабного вторгнення рф. Однак компанія не пішла з ринку, а просто призупинила діяльність у зв’язку з обставинами.

З тих пір у мережі кілька разів заявляли про нібито відновлення роботи того чи іншого магазину, однак усі повідомлення виявилися неправдивими.

Українські девелопери постійно ведуть переговори з ритейлером щодо відкриття магазинів, однак підтвердженої інформації про відновлення роботи наразі немає.