У ТРЦ DREAM пройде дводенний безкоштовний семінар з надання домедичної допомоги

У столичному ТРЦ DREAM пройде дводенний безкоштовний семінар за підтримки Першої Президентської бригади. Тема заходу - "Теоретичне навчання і опанування практичних базових навичок надання домедичної допомоги”, проведуть його 5-6 липня.

Семінар складається з групових занять, у середу, 5 липня, заплановані такі теми:

  • види кровотеч та зупинка кровотечі;
  • алгоритм зупинки кровотечі накладанням турнікетів, пов’язок, бандажів.

6 числа пройдуть такі заняття:

  • контроль дихання, пневмоторакс;
  • робота з назофарингіальною трубкою та оклюзійними наліпками.

Проводитиме семінар професійний військовий інструктор-лікар.

Завітати на подію можна в енерджі хаб у DREAM berry, атріум Африка на 1 поверсі, з 18.30 до 20.30. З собою необхідно мати: каремат, зручний одяг, який не шкода забруднити. Для відпрацювання використання турнікету краще бути одягненими в брюки.

Участь у семінарі безкоштовна, але доступна лише для осіб старше 18 років і за попередньою реєстрацією.

Інтерв'ю з Надією Лінською

Директор з маркетингу столичного ТРЦ DREAM Надія Лінська дала ексклюзивне інтерв’ю Українській Раді Торгових Центрів. У ньому менеджерка розповіла про те, як торговельний центр відновлював роботу, як змінились вподобання відвідувачів, чи довелось перебудовувати маркетингові комунікації та інше.

Менеджерка зокрема сказала про велику кількість орендарів, яку вдалося залучити після початку повномасштабної війни. Так, у DREAM yellow це: ULTRASHOP, I F G, ARGO, KAPTSOVA, SAMSUNG, ЦЕХ, FREESPORT, Fashion, ORIGA, Joma, БІНОКЛЬ, Cherry Berry, Чудовий подарунок, LUXAN, XRide Dtech, GREMIO GRILL Pull & Love, Мармеладний Джек, Золота Країна, BB CLUB brands store, CHICLY, Week, PONCHYKBOY та інші.

Читайте також: Збір коштів для UNITED 24: VARUS запустив гейміфіковану акцію з елементами доповненої реальності

А у DREAM berry відкрились: O!SOME, HS Atlas, КУХНІ Велес-С, MobiS, Mum’s Mania, MIMIORIKI, ALL STARS dance centre, SAMSUNG, SNITE, ОАЗИС, Cherry Berry та COFFEELAT. Повне інтерв'ю читайте за посиланням.

DREAM