У США створили організацію UACCI для допомоги українським підприємцям

У Сполучених Штатах створили організацію Ukrainian-American Chamber of Commerce and Industry (UACCI) для допомоги українським підприємцям, які думають про вихід на американський ринок.

Про це УРТЦ повідомляє прес-служба Trembita PR agency, яка є партнером UACCI в Україні.

Штаб-квартира розташовується в Чикаго, а основною метою організації є об'єднання та розвиток українсько-американського підприємництва в США та Україні.

Більшість засновників – американські підприємці українського походження, які створили успішні бізнеси в США та інших країнах, і активно допомагають Україні під час війни.

Як працює організація?

Українські підприємці, які хочуть запустити бізнес в США, можуть отримати експертні поради та спеціальні знання від UACCI.

Організація буде надавати інформаційні, консультаційні, маркетингові, освітні, правові, фінансові та інші послуги. Успішні українсько-американські бізнесмени та молоді підприємці, провідні експерти та досвідчені спеціалісти об'єднуються під дахом організації для обміну досвідом та корисною інформацією, створення колаборацій та нових проектів, пошуку інвесторів та партнерів.

За словами відомого бізнес-експерта та консультанта, співзасновника й Віце-Президента UACCI Сергія Венгера, саме в перші два роки виходу на нові ринки підприємці роблять найбільше помилок. Через це вони несуть значні втрати, тож організація хоче допомогти бізнесменам зробити вихід на американський та український ринки більш свідомим та мінімізувати ризики втрат.

Читайте також: Український бренд KseniaSchnaider випустив спільну колекцію з Adidas Originals

Ми віримо, що справді сильну державу не можна створити без об'єднаної, сильної бізнес-спільноти. Український бізнес суттєво впливає на всі знакові події сучасної історії нашої Батьківщини. І зараз, під час війни, його роль важко переоцінити. Саме тому ми створили організацію, яка має допомагати українському бізнесу в Україні та Америці стати міцнішим, розвивати взаємовигідні українсько-американські бізнес-стосунки, знаходити нові можливості на різних ринках та створювати в США імідж українського підприємця, як інноваційного, свідомого та надійного бізнес-партнера. Ми запрошуємо приєднатися всіх, для кого це є актуальним, - сказав Сергій Венгер.