Budhouse Group продовжує відновлювати розважальну програму в своїх ТРЦ: 1 липня COSPLAY FEST

У прес-службі Budhouse Group повідомили, що компанія продовжує відновлювати розважальні заходи в своїх ТРЦ, оскільки на це є великий попит серед відвідувачів. Так, 1 липня у двох об’єктах компанії: ТРЦ Nikolsky (Харків) та ТРЦ Lubava (Черкаси) пройдуть NIKOLSKY COSPLAY FEST та LUBAVA COSPLAY FEST відповідно.

“До війни в кожному з наших об’єктів був перелік обов’язкових заходів, які ми щорічно зазвичай синхронно проводили. COSPLAY FEST - це один з них. Даний захід завжди був одним з найяскравіших та цікавих, що привертав до себе велику увагу як учасників так і просто відвідувачів. З кожним місяцем ми бачимо тенденцію зростання інтересу людей до розважальних подій, оскільки, як ми любимо казати “людям потрібен ковток того життя, що було до початку повномасштабного вторгнення”. Тому ми вирішили спробувати відновити дану традицію. На жаль, цього року ми не можемо провести фестиваль в херсонському ТРЦ Fabrika, але після відновлення, обов’язково COSPLAY FEST повернеться і туди.”  - коментує Дмитро Бушмакін, маркетинг директор Budhouse Group.

Nikolsky Cosplay Fest
Fabrika-Cosplay-Fest-3
Fabrika-Cosplay-Fest-3

На гостей COSPLAY FEST в обох ТРЦ чекає:

  • Конкурс костюмованих образів героїв
  • Турніри з відеоігор
  • Ярмарки
  • Анімаційні програми
  • Гріми
  • Круті декорування та фотозони
  • Та, звісно, призи для переможців конкурсів

Для оцінки образів під час конкурсу було запрошено кваліфікованих членів журі, які безпосередньо пов'язані з культурою Косплей в Україні та виступали членами журі на київських подібних заходах.

Нижче фото одного з членів журі - @lauveya_.

Почала займатись косплеєм з 2014 року. Перший костюм вона пошила для доньки, а потім і сама захотіла поринути в цей всесвіт. Усі свої костюми вона виготовляє сама від пошиву до крафту. Три роки тому @lauveya_ лишила роботу в офісі, зробивши косплей своєю роботою та почала працювати майстром в FD Studio. Брала призові місця в багатьох номінаціях косплей фестів України, а минулого року представляла Україну на міжнародних змаганнях International Cosplay League в Іспанії.

@lauveya

@lauveya lubava-cosplay-fest-2

@lauveya_

@lauveya_ Lubava Cosplay Fest

Якщо у відвідувача немає костюма, але є бажання перевтілитись, з цим допоможуть гримери, що будуть доступні безкоштовно для кожного.

Участь у фестивалі безкоштовна, відвідати його запрошують всіх мешканців та гостей міста.

*Довідка. Косплей - це один з видів перформансу, що прийшов до нас з Японії. Суть полягає у відображенні людиною певних відомих персонажів, за допомогою костюму, макіяжу та характерних аксесуарів, тощо. Перевтілитись можна у кого завгодно, від улюбленого актора - до казкового персонажа.

Nikolsky Cosplay Fest
Nikolsky Cosplay Fest
Nikolsky Cosplay Fest

Нагорода Nikolsky

У червні цього року торговельний центр отримав нагороду престижної європейської премії Central & Eastern European Real Estate Quality Awards (CEEQA).

Харківський ТРЦ Nikolsky разом з київським ТРЦ Retroville  відзначили у номінації “За стійкість”.

Засновник конкурсу CEEQA, Річард Холвард, вирішив зробити неочікуваний сюрприз девелоперам і приїхав до України, щоб особисто вручити нагороди переможцям.

Також, 17 червня минув 1 рік з відновлення роботи ТРЦ Nikolsky після ракетного удару.