Працівники H&M у Мадриді вийшли на протест і вимагають підвищення зарплати

Співробітники одного з магазинів шведської мережі H&M у Мадриді вийшли на протест. Вони вимагають підвищення заробітної плати та зменшення навантаження.

Зазначається, що на акцію вийшли десятки працівників ритейл-гіганта у центрі міста. Внаслідок цього магазин довелось зачинити на кілька годин.

Протестувальники вирішили оголосити страйк після того, як не змогли домовитись про збільшення зарплати із керівництвом компанії. H&M, за їх словами, платить менше за своїх основних конкурентів, таких як Zara (іспанська група Inditex).

Працівники H&M в Іспанії заробляють менше 1 тис. євро на місяць, — сказав один зі співробітників магазину.

За інформацією ЗМІ, перед початком “гарячого” літнього сезону страйк хочуть оголосити близько 4000 продавців із найбільших іспанських профспілках CCOO та UGT.

Скорочення в OLX Group

Раніше ми розповідали, що великий маркетплейс OLX Group скорочує близько 800 працівників по всьому світу через проблеми із підрозділом Olx Autos.

Компанія почала поступове припинення роботи свого автомобільного підрозділу Olx Autos на деяких ринках. Рішення ухвалили після детального аналізу потенційних покупців та інвесторів.

Читайте також: Індекс самопочуття ритейлу (RWBI) у травні 2023 року незначно знизився і становить 28,8 пунктів

Розділ припиняє роботу в Аргентині, Мексиці та Колумбії. При цьому Olx Autos продовжить продавати автомобілі на цих ринках, але компанія не прийматиме нових оголошень.

TradeMaster