Турецький бренд FLO відкрив найбільший в Україні магазин

Один із провідних виробників взуття, турецький підрозділ FLO Україна, відкрив 7-й в Україні магазин у харківському ТЦ Караван.

Магазин займає 1200 кв. м і є найбільшим в Україні. До кінця року буде відкрито ще кілька магазинів у ТРЦ Караван у Дніпрі, FontanSky в Одесі та Respublika Рark у Києві. Завдяки цьому, до кінця 2021 року буде досягнуто поставленої мети до 10 відкритих магазинів.

Директор FLO International Retail Мехмет Айілдиз оголосив, що прагне зберегти темпи зростання і наступного року, тому його мета – відкрити 20 магазинів до кінця 2022 року.

Разом із власними брендами мережа пропонує багато світових брендів, серед яких: Lumberjack, Dockers, US Polo, Nike, Puma, Nine West, Kinetix, Polaris, Mercedes.

Довідка. Бренд взуття FLO, заснований у 1960 році, є лідером турецької взуттєвої галузі. FLO Shoes щорічно продає понад 50 млн пар взуття. FLO обслуговує клієнтів у більш ніж 500 магазинах Туреччини та понад 100 магазинів у 22 різних країнах за кордоном.

У рамках стратегії розвитку до 2023 року FLO планує збільшити обсяг продажу за кордоном до $300 млн. Для цього компанія планує відкрити понад 300 магазинів у 47 країнах світу. Активний розвиток бренду заплановано і в Україні, де рітейлер планує відкрити понад 30 магазинів у найближчі три роки.

Джерело