Chanel відкрив сезонний бутік на грецькому острові Міконос

Французький бренд Chanel відкрив новий сезонний магазин на острові Міконос у Греції. Бутік працюватиме лише до 30 вересня.

Такі магазини Chanel працюють на популярних курортах по всьому світ, зокрема у Сен-Тропе, Бодрумі, Гемптоні, Марбельї, на острові Капрі.

На острові Міконос бутік відкрився у торговому центрі Nammos Village. Магазин займає два поверхи, його загальна площа - 140 кв. м.

Дизайнери при створенні надихались традиційною кікладською архітектурою. Головна особливість бутіка - дві тераси з великою кількістю зелені. На них встановлено вуличні меблі, де можна відпочити під час шопінгу.

image 2023 06 15 16 52 27 | 1

На першому поверсі магазину представлені сезонні сумочки, взуття, сонцезахисні окуляри, годинники, прикраси, а також вбрання для літнього відпочинку, купальники, спортивний і курортний одяг.

На другому поверсі можна знайти речі з нової колекції бренду, а саме лінійку Ready-to-Wear Весна-Літо 2023, колекцію Dakar Métiers d’art 2022-2023, пре-колекцію Осінь-Зима 2023-2024.

1280h720 dvojnoj 1 | 2

Триповерховий флагман Zara

Іспанський фешн-гігант Zara відкриє триповерховий флагманський магазин у британському місті Лідс, в торговому центрі Trinity Leeds. Його площа становить цілих 46 тис. кв. м.

Для цього компанія викупила колишні приміщення Topshop і переїде туди зі свого поточного місця на торговій вулиці Бріггейт.

Читайте також: Польський бренд Medicine випустив колекцію за мотивами творчості Марії Примаченко

Експерти групи роздрібної торгівлі нерухомістю Landsec зазначають, що новий флагман бренду включатиме останні технологічні інновації Zara. Вони покликані для того, щоб гарантувати клієнтам "безперебійний досвід покупок".

Купівля такого приміщення є частиною стратегії Inditex по охопленню "більших, кращих та красивіших магазинів в найкращих місцях роздрібної торгівлі в усьому світі".

Marie Claire