Вперше за два роки: у Києві знову проведуть благодійний маркет “Кураж”

У Києві 10-11 червня вперше з жовтня 2021 року пройде благодійний маркет "Кураж".

Для проведення заходу обрали не ВДНГ, як раніше, а гастрохаб Garage на вулиці Межигірській, 82, неподалік станції метро "Тараса Шевченка". Працюватиме благодійна барахолка з 13:00 до 22:00.

Весь прибуток передадуть до благодійних фондів "Маша" та "Ветеран Хаб ++".

Квиток на "Кураж" коштує 200 грн, а в день івенту 250 грн. Охочі пожертвувати більшу суму можуть придбати спеціальний квиток за 500 гривень, який доступний до 9 червня.

Цього разу "Кураж" передбачає не лише барахолку з вінтажними товарами і українськими брендами, а ще й виступи діджеїв, фудкорт і бар, дитячу зону з майстер-класами, квіткову зону, тату-корнер і ціла низка лекцій.

image 2023 06 09 14 44 49 | 1

Лекції на вихідні (10-11 червня)

У суботу пройде п’ять лекцій. Перша стартує о 14:00, назва “Секрет життєстійкості Києва. Як проводити екскурсії під час війни”, а проведе її менеджерка Києва, авторка проєкту «Шукай!» Юлія Бевзенко.

О 15:00 пройде лекція "Жіночий маніфест" від Маші Єфросиніної.

Лекцію "Про шоубіз: як встати на ноги всім, хто втратив цей ринок в Україні. Як люди поводили себе під час війни" о 16:00 проведе kartyna S*EVENT.

Володимир Шаповалов 0 17:00 виступить з лекцією "Про історію Goodwine, про майбутнє та перспективи для гастрономічного та підприємницького росту в країні після війни".

Останній захід у суботу заплановано на 18:00 - спільна панель з ГО "Українські ЛГБТ-військові за рівні права": модерує Монро, серед учасників — Інна Совсун, ЛГБТК+ військові.

У неділю лекції пройдуть з 14:00 до 20:00. Перша від Саші Астрон "Зцілення воїнів: тисячолітній досвід та сучасне використання психоделіків в медицині".

О 15:00 пройде спільна панель громадської організації "Безбар’єрність" "Ментальне здоров’я України", серед учасників: Віктор Ляшко, Ольга Руднєва, Ксенія Возніцина, Руслана Данілкіна, Сергій Тітаренко, Денис Кривенко.

Читайте також: Тетяна Чубак, “Подоляни”: про підсилення tenant-mix, зміни трафіку та підтримку переселенців

О 17:00 ГО проведе ще одну спільну панель - "Питання та відповіді про доступне майбутнє України", серед учасників: Катерина Павліченко, Вероніка Селега, Ольга Безпалько, Анна Павлусь, Єгор Гордєєв, Володимир Висоцький, Альона Гудкова, Ольга Руднєва.

Аня Завертайло о 19:00 проведе лекцію "Від яєць до сходів та інші поразки-перемоги бізнесу".

А із завершальною лекцією "Роль традиційного українського вбрання в сучасному контексті або просто сьогодні" виступить Ярина Сізик о 20:00.

Хмарочос