“Фокстрот” перерахував 1 мільйон гривень на подолання наслідків катастрофи на Херсонщині

Український техноритейлер "Фокстрот" долучився до ініціативи фандрейзингової платформи UNITED24, підтримавши збір "Допоможемо рятівникам" для екстрених служб України.

Про це УРТЦ повідомили у прес-службі компанії.

В рамках ініціативи компанія перерахувала 1 мільйон гривень на потреби ДСНС. Усі кошти від збору "Допоможемо рятівникам" будуть направлені на покупку обладнання й техніки для подолання наслідків екологічної катастрофи. У списку необхідного: човни, мотопомпи, ліхтарі, гідрокостюми, мобільні станції очистки води, рятувальна техніка.

Також обладнання потрібне для розмінування, адже вода зносить вибухонебезпечні пристрої та міни, які детонують через рух або вкриваються мулом.

Коли ми говоримо про людські життя – комерційні чи фінансові таргети відходять на другий план. І перед нами вкотре постає ключове питання: як тут і зараз бути корисними для людей і для держави. Тому Фокстрот приєднується до всеукраїнської місії на Херсонщині і перераховує 1 000 000 грн на потреби ДСНС, які зараз рятують життя і долають наслідки катастрофічного підриву Каховської ГЕС. Ворог може зруйнувати греблю і чинити екоцид, але він не в силах підірвати нашу українську згуртованість, єдність і любов до своєї землі, – заявив СЕО компанії Олексій Зозуля.

Збір на допомогу тваринам

Крім цього, у рамках програми “Ф-підтримка”, що реалізується "Фокстрот" у партнерстві з фондом Happy Paw, ритейлер ініціював збір на допомогу тваринам, яких врятували із зони підтоплення.

Донати спрямують на їжу для пухнастиків, невідкладну допомогу, ліки і тимчасовий прихисток (будки, укриття, вольєри тощо).

Читайте також: ЕКО МАРКЕТ оголошує збір коштів для постраждалих на Херсонщині

У компанії нагадали, що займаються благодійністю від початку повномасштабного вторгнення. Зокрема "Фокстрот" забезпечив технікою загони ДСНС та Національної поліції в 12 регіонах України на понад 800 тис. грн.