На росії колишні магазини Michael Kors перейменували в “МультиК”

У росії перейменували колишні магазини американського бренду Michael Kors, який пішов з країни-агресорки. Тепер вони називаються “МультиК”.

Такий неймінг обурив користувачів мережі, вони назвали його занадто дитячим та старомодним, з натяком на радянщину.

Мультик – мультибрендовий магазин, в якому представлені Michael Kors, Coccinelle та Versace Jeans Couture. Тому назва походить від «мультибрендовий». Хоча неймінг, як мені здається, все одно надто грайливий. Краще підійшло б для дитячого магазину, – написав стиліст Алеко Надірян.

Нагадаємо, що раніше у росії перейменували колишні заклади мережі ресторанів швидкого харчування McDonald's. Після виходу компанії з рф вони стали називатися “Вкусно и точка”.

Магазини Decathlon в рф

Раніше ми розповідали, що турецька FLO Retailing і ліванська Azadea Group можуть придбати активи французької мережі Decathlon в рф.

Наразі компанії ведуть переговори, відомо, що Decathlon можуть купити і перезапустити магазини за моделлю франчайзингу.

Раніше FLO Retailing вже купили російський бізнес іншої спортивної мережі - Reebok. А Daher Group придбала в рф активи іспанського фешн-гіганта Inditex, який володіє брендами Zara, Bershka, Pull & Bear.

Читайте також: Американська TJX Companies вийшла із співвласників російської off-price мережі Familia

Переговори про нову угоду проводять із сім'єю Мюльє, що володіє холдингом, до якого входять мережі Decathlon, входять Leroy Merlin і Auchan.

Наразі FLO Retailing і Azadea Group розглядають два варіанти угоди, які саме, читайте в нашому матеріалі.

Главком