Як пройшов День вишиванки у ТРЦ Arricano (фотозвіт)

Девелоперська компанія Arricano організувала автентичний День вишиванки для відвідувачів та співробітників усіх своїх ТРК у трьох містах України.

Про це Українській Раді Торгових Центрів розповіли у прес-службі.

18 травня у столичних ТРК "Проспект" та ТРЦ "РайON" компанія провела інтерактиви. Усі, хто правильно відповіли на питання про особливості регіональних орнаментів, отримали сувеніри від бренду ТРК "Проспект" — "Код нації".

Також у київських торгових центрах та головному офісі, Arricano спільно з ГО “Вільне життя — світле майбутнє” провели благодійні заходи до Дня вишиванки. Усі зібрані кошти передадуть на доукомплектування 8-ї та 20-ї бригад ЗСУ тепловізорами, радіозв’язком та квадрокоптерами.

prospekt | 1

Ми були раді бачити в наших ТРК таку кількість українців у вишиванках. До того ж, відвідувачки ділилися, що придбали свої сорочки з орнаментом у магазинах українських брендів, які представлені у наших торговельних центрах, — розповіла директорка з маркетингу Arricano Інна Морозова.

Вже 20 травня у ТРЦ “РайON” пройшов наступний тематичний захід - діти і дорослі впродовж декількох годин збирали традиційний орнамент “Український код ТРЦ “Район” із 25 тис. деталей конструктора “Лего” і врешті створили інсталяцію площею 5 м. кв.

rajon5 | 2

Також в цей день відвідувачів залучили до реалізації артінсталяції “Вишивана Україна”, яка розповідає про історію, особливості орнаменту регіональних костюмів.

В обох ТРЦ відвідувачі власноруч розписували глиняні тарілки, робили автентичні коралі, вишивали та слухали українські пісні у виконанні Вокально-хорової студії при НЗАУНХУ ім. Г. Верьовки, тощо.

rajon4 | 3

День вишиванки у Запоріжжі та Кривому Розі

У ТРК CITY MALL у Запоріжжі та ТРК “Сонячна Галерея” у Кривому Розі 20 травня гості проходили квести, присвячені українському вишиваному узору, та зібрали артінсталяцію-пазл “Вишивана Україна”.

sonyachna galereya14 | 4

Відвідувачі створювали вишиванки з паперу в техніці орігамі, а також вчили рухи українського народного танцю.

Читайте також: У ТРЦ Nikolsky пройде відкритий чемпіонат зі спортивних танців на Кубок Харкова

sonyachna galereya 1 | 5

city mall | 6