Бренд Saucony випустив колекцію екологічних кросівок з грибів

Популярний спортивний бренд Saucony Originals представив нову лінійку кросівок, що зроблені з альтернативної шкіри, отриманої з грибів.

Цим бренд хоче показати, що взуття може бути і стильним і екологічним водночас.

Лінійка має три фірмові моделі кросівок Saucony (Hurricane, Shadow 5000 і Shadow 6000 з лінійки 3D G.R.I.D.,) і випущена до сезону весна-літо 2023.

01002bo6 6949 | 1

Для їх створення використали штучну шкіру Hyphalite, яка на 95% складається з біологічного матеріалу на основі грибів та коноплі. Для дизайну обрали тематичну палітру зі світло-рожевими та блідо-зеленими штрихами, а також зображеннями грибів.

Придбати незвичні кросівки можна на офіційному сайті Saucony Originals. Пара взуття з серії "Mushroom Pack" коштує від 110 до 135 фунтів стерлінгів, що становить близько 5 025 - 6 170 гривень.

01002boa 803c | 2
01002bob 425c | 3

Uniqlo та українські художниці

Раніше ми розповідали, що японський модний бренд Uniqlo створив колекцію одягу разом з організацією Ukrainian Cultural Community.

Дизайн брендових речей розробляли чотири українські художниці, які наразі живуть у Берліні - Зіна Ісупова, Вікі Берг, Сомарі Пташка та Анастасія Пасічник.

Читайте також: Lamel, Наталія Яроменко: як український бренд намагається стати Zara на ринку make up

В лімітовану колекцію увійшли базові футболки, лонгсліви та шопери з незвичними принтами.

Покупці можуть самостійно обрати бажаний дизайн та кастомізувати річ прямо у торговій точці, а до того ж доповнити дизайн текстом, зображенням чи наліпками. Але придбати щось з лінійки можна лише в одному магазині Uniqlo у Берліні.

Hype Beast