“Епіцентр” став учасником Глобального договору ООН

Український будівельний ритейлер "Епіцентр К" став членом Глобального договору ООН, який об’єднує відповідальний бізнес.

Компанія, як найбільший ритейлер України за обсягом торговельних площ, зазначає, що прагне створити максимально ефективну бізнес-екосистему. Для цього “Епіцентр К” інвестує не лише у роздрібну мережу, а зокрема і у логістику та виробництво.

Компанія Епіцентр об’єднує тисячі постачальників і партнерів. В цей непростий час ми створюємо нові робочі місця, розвиваємо економіку країни. Соціальна місія корпоративної відповідальності закладена у підтримці медицини, освіти, спорту. І як потужна екосистема ми вже сьогодні інвестуємо у майбутнє країни. Глобальний договір ООН дає можливість доступу до платформи міжнародних ініціатив, обміну досвідом і бізнес-практиками для національної мережі "Епіцентр" та успішних компаній світу - каже засновниця та голова компанії Галина Герега.

Крім цього, ритейлер реалізував благодійну ініціативу і закупив 50 реанімобілів для українських медиків. Також було створено декілька гуманітарних хабів, які обробили близько 3 тис. тонн гуманітарки.

344768738 825607295517840 4713864035854128160 n | 1

Що таке Глобальний договір ООН?

Це локальна мережа найбільшої у світі спільноти відповідального бізнесу.

Читайте також: У Дніпропетровській області цього літа відкриється новий ТЦ “Будівельник”

Глобальний договір ООН в Україні - це офіційний представник глобальної мережі UN Global Compact. Організація закликає компанії вибудовувати свою діяльність і стратегію з урахуванням:

  • цілей сталого розвитку;
  • десяти принципів у сфері прав людини, охорони праці, захисту довкілля та боротьби з корупцією.

“Інтерфакс-Україна”