У Дніпропетровській області цього літа відкриється новий ТЦ “Будівельник”

У місті Кам’янськ Дніпропетровської області з’явиться новий торговий центр із назвою “Будівельник”.

ТЦ розміщуватиметься на лівому березі міста, поруч з супермаркетом “АТБ”. Відкриття заплановане на серпень 2023 року.

Загальна площа комплексу становить 450 кв. метрів, він об'єднуватиме cім приміщень, в одному з них працює відділення "Укрпошти".

Комплекс знаходиться у самому центрі великого спального району, віддаленого від центру міста. Поряд знаходиться супермаркет "АТБ", школа, ринок, в 500 метрах - ТЦ TERRA. В безпосередній близькості від об'єкта знаходяться дві загальноосвітні школи, два дитячих садки та лікарня, - повідомляє компанія, яка займається заповненням торгових площ “Будівельника”.

Реконструкція приміщень вже розпочалась, наразі у них ведуться ремонтні роботи. Також передбачено благоустрій території та встановлення вуличного освітлення.

Виглядатиме об’єкт таким чином:

image 2023 05 18 14 02 30 | 1

Новий ТРЦ у Львові

Раніше ми розповідали, що у львівському районі Рясне зведуть новий 7-поверховий багатофункціональний ТРЦ і облаштують якісний громадський простір.

Заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач вважає, що новий проєкт можна трактувати не лише як комерційний, а й як соціальний.

Читайте також: Українським ТРЦ доведеться інвестувати у цифрове обслуговування – тенденції ринку

Назва майбутнього торгового центру поки невідома, як і термін реалізації проєкту.

У новому ТРЦ будуть офіси на тисячу кв. м, кінотеатр на 400 місць, фудкорт, підземний паркінг на 217 автівок та наземний паркінг на 277 машин. Детальніше про наповнення майбутнього торгового центру читайте в матеріалі.

Retail.Pro