Мережа “Таврія В” розширює експансію і відкриває супермаркет у Івано-Франківську

Український продовольчий ритейлер “Таврія В”, що працює у південному регіоні країни, зокрема в Одесі, Одеській області, Миколаєві та Херсоні, виходить на ринок Івано-Франківщини.

Перший магазин мережі в Івано-Франківську відкриється у торговому центрі “Київський”, що працює на території житлового комплексу "Містечко Центральне".

Хоча точки “Таврія В” сконцентровані переважно на півдні, у західних областях ритейлер також присутній. Декілька супермаркетів працює у Хмельницькому, а у 2013-2014 роках функціонував також супермаркет "Таврія В" у Львові.

Також компанія розвиває проєкт “ПЮРЕ” у форматі жорсткого дискаунтера.

Нова мережа “Сімі”

Компанія "Клевер Сторс", яка є власником мережі маркетів “Сім23” у форматі convenience на Заході України, представила новий бренд магазинів.

Він називається “Сімі” і поки також працює лише на заході. Перші точки були відкриті в кінці грудня 2022 року, а наразі працює 13 магазинів, зокрема у Львові, Тернополі та Івано-Франківську.

Читайте також: VARUS підключив онлайн-платежі за допомогою платформи Tranzzo

В управляючій компанії розповідають, що нова мережа розширює досвід покупок та перекусів. Окрім асортименту продуктів, клієнтам пропонують відділ швидкої їжі Food to go, каву та місце для перекусу.

Дизайн схожий на мережу "Сім23", але дещо видозмінений. Щоб підкреслити особливість “Сімі”, чорний і жовтий кольори у оформленні було доповнено фіолетовим, також відрізняється логотип, заглавна літера “С” ніби надкушена.

Подивитись фото нових маркетів можна в нашому матеріалі.

All Retail