В “АТБ” відреагували на обстріл супермаркету в Херсоні

Генеральний директор корпорації “АТБ” Борис Марков відреагував на ворожий обстріл супермаркету у Херсоні.

У середу, 3 травня ворог вчергове здійснив масований обстріл міста, свідомо поціливши по торговельним об'єктам, залізничній станції та приватному сектору.

Один зі снарядів попав у працюючий супермаркет “АТБ”, внаслідок чого загинуло четверо покупців, а ще троє співробітників і п’ятеро відвідувачів отримали поранення, зазначив Марков.

Від імені компанії висловлюю щирі співчуття родинам та близьким загиблих. Бажаю якнайшвидшого одужання пораненим. Такі події складно передбачити. Від них практично неможливо убезпечитись. Хто би які рецепти не пропонував, - написав Борис Марков.

343938251 217396474355202 5433749383956876397 n | 1

*За інформацією місцевої влади, у той день від вогню загарбників загинуло 23 мешканці Херсону, ще десятки людей отримали поранення. У місті оголошено триденну жалобу.

Обстріл "Епіцентру"

Того ж дня російська армія обстріляла єдиний працюючий гіпермаркет в місті.

Загинуло троє людей, ще п’ятеро дістали поранення, повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

У компанії повідомили, що через цей інцидент останній у Херсоні “Епіцентр” вирішили зачинити. Усім працівникам запропоновано релокуватись у більш безпечні регіони і продовжити роботу в інших гіпермаркетах.

Читайте також: Budhouse Group розробив проєкт реконструкції ТРЦ Fabrika в Херсоні

Будівельний ритейлер пообіцяв надати всю необхідну допомогу родинам співробітників, що загинули та постраждали внаслідок атаки.

Зазначається, що ворожі снаряди пошкодили фасад гіпермаркету, також є руйнування внутрішнього торгового простору через роботу протипожежної системи.

Борис Марков