У ТРЦ Riviera Shopping City відкриється сімейно-розважальний комплекс “Fly Kids”

У ТРЦ Riviera Shopping City 6 травня відкриє свої двері сімейно розважальний комплекс "Fly Kids".

Про це Українській Раді Торгових Центрів розповіли у прес-службі торгового центру.

Площа комплексу становить близько 2500 квадратних метрів, там будуть представлені різноманітні зони розваг для дітей та дорослих.

Комплекс Fly Kids розмістився у просторі, що розділений на зручні зони. Найбільша з них - ігрова, з близько 30 атракціонами та ігровими зонами, де діти зможуть насолоджуватися гірками, лабіринтами, батутами, тарзанками, гойдалками та великим сухим басейном з кольоровими кульками.

img 0387 | 1

Що буде в комплексі?

Один з унікальних атракціонів, який буде доступний в новому комплексі - це тюбінг, а також Ніндзя парк, де діти зможуть показати свої навички та вміння в подоланні перешкод.

У новому комплексі також буде інтерактивна розважальна зона, "Місто професій" з тематичними будиночками та Х-боксами, які стануть чудовою нагодою для маленьких експериментаторів та геймерів. Є також 9-D кінотеатр і Вулкан - яскравий і захопливий атракціон.

Крім того, парк Fly Kids має великий сімейний ресторан з широким вибором страв з різних кухонь світу. Гості зможуть знайти меню з європейської, американської та японської кухонь, а також спеціальне меню для наймолодших гостей. Фуд-корт Суші-бар, Кенді-бар та Бургер-бар також будуть доступні не лише гостям комплексу, а й відвідувачам самого ТРЦ.

Комплекс матиме шість стильних і яскравих банкетних залів у дизайні, що не залишить байдужими ні хлопчиків, ні дівчаток: Месники, Принцеси, Міньйони, Among Us, TikTok тощо. Ці зали обслуговуються досвідченою командою професійних менеджерів з банкетів, аніматорами, кондитерами та іншими фахівцями. Професійна команда Fly Kids легко впорається з організацією випускних вечорів, ранків і тематичних заходів, а також повністю забезпечує проведення дитячих днів народжень, - зазначили у прес-службі.

img 0389 | 2

Крім цього, у день відкриття нового парку, гості отримають акційні квитки для участі в розіграші смартфона.

Читайте також: У ТРЦ Respublika Park запрацювала найбільша аеротруба в Україні (фото)

Завдяки такому широкому спектру послуг, Fly Kids стане додатковою перевагою для ТРЦ, де сімейна аудиторія є однією з ключових.

У цілому, відкриття Fly Kids у Riviera Shopping City - це чудова новина для всіх, хто любить активний та захоплюючий відпочинок, резюмували представники торгового центру.