На найстаршому ринку Відня відкрилась перша українська кулінарія Oma Gourmet

У столиці Австрії Відні відкрилась перша українська кулінарія Oma Gourmet. Заклад працює на території великого продуктового ринку Naschmarkt, який відкрився ще кілька сторіч тому і зараз об’єднує десятки магазинів та ресторанів.

Девіз Oma Gourmet - "Смачно, як вдома", в українській кулінарії можна взяти їжу з собою або поїсти на місці. В асортименті популярні українські страви: котлети, сирники, пиріжки, вафельні трубочки, а також салати на кшталт "Оселедця під шубою".

Також заклад пропонує сири з органічного молока власного виробництва.

1140h885 5 | 1
1140h885 4 | 2

Українські заклади в Європі

Раніше ми розповідали, що У польському Вроцлаві відкрився заклад української мережі “Білий Налив”, ресторатора Дмитра Борисова.

Бар змінив назву на Biały Nalew і працює на умовах франшизи, власниками якої також є українці.

Заклад має дворівневе планування із 60 посадковими місцями. З першого поверху можна споглядати площу Ринок, а на -1 поверсі розташована DJ-зона та майданчик для вечірок.

Читайте також: Українська мережа Dnipro-M вийшла на ринок ЄС і відкрила перший магазин в Польщі

У меню багато натуральних сидрів та наливок, а з їжі - свіжі устриці, хот-доги в класичній булочці або масляному французькому бріоші.

Графік роботи Biały Nalew такий - 12:00–02:00. А в чому особливість дизайну українського закладу в Польщі, читайте в нашому матеріалі.

БЖ