VARUS запустив кулінарно-пізнавальний проєкт “Різномаїжжя відомих українців”

Мережа супермаркетів VARUS випустила підбірку улюблених рецептів відомих українців в рамках кулінарно-пізнавального проєкту “Різномаїжжя відомих українців”.

В рамках ініціативи можна дізнатись, що подавали до столу Соломія Крушельницька та Марія Заньковецька і як це приготувати. Про це УРТЦ розповіли у прес-службі компанії.

Також мережа розповідає цікаві факти про те, що полюбляли їсти відомі поети, письменники, музиканти, актори та інші представники культури.

Мета проєкту

Ми у VARUS розуміємо, як важливо досліджувати, шанувати та популяризувати українські традиції. Саме тому ми запустили цей проєкт, покликаний по-новому відкрити відомих діячів нашої культури — через призму їхніх кулінарних уподобань. Ми віднайшли рецепти й цікаві факти про улюблені страви видатних українців та українок та разом з ілюстраторкою Анастасією Яворською втілили їх в оригінальний проєкт, — розповідає в.о. директора з маркетингу VARUS Анна Луганська.

Зазначається, що додатково мережа створила підбірку оригінальних рецептів, у яку увійшли кава-меланж від Івана Франка, зрази з хріном від Ольги Кобилянської, улюблений борщ Тараса Шевченка, тощо.

img 5183 | 1

Читайте також: П’ять глобальних трендів у ритейлі, без яких не обійтись у майбутньому

Також у добірку від VARUS увійшли пончики, якими смакував Михайло Коцюбинський та англійський кекс, який дуже подобався Лесі Українці. Будь-який з них можна знайти на сайті ритейлера і повторити.