Carlsberg почне виробляти Staropramen та Miller Genuine Draft в Україні

Компанія Carlsberg Ukraine, яка є частиною данської Carlsberg Group, домовилась із Molson Coors про довгострокову співпрацю з виробництва та дистрибуції брендів Staropramen і Miller Genuine Draft (MGD) в Україні.

Staropramen поступить в продаж навесні цього року, зазначили в компанії. Варити його вже почали на на Київському заводі компанії, а Miller Genuine Draft з’явиться в продажі трохи пізніше.

Staropramen стане природним доповненням до преміального портфоліо брендів Carlsberg Ukraine. Наша співпраця полягає в поєднанні традиційних рецептів з інноваціями, відповідальністю, високою якістю та історією, і ми впевнені, що воно буде успішним, — сказав гендиректор Carlsberg Ukraine Олег Хайдакін.

Провідна маркетинг-менеджерка Molson Coors Ukraine Наталія Кожухар також зазначила, що дуже рада, що відсутність Staropramen в Україні була відносно короткою і бренду вдасться повернутися на полиці магазинів.

Ми сподіваємося, що нова співпраця сприятиме пожвавленню пивної галузі України, — додала вона.

Carlsberg в рф

У березні 2022 року світові пивоварні компанії Carlsberg і Heineken вирішили припинити свій бізнес на території росії.

Данська Carlsberg, що володіє брендами Carlsberg, Kronenbourg, Holsten, Tuborg та є власником заводів "Балтика" вирішила повністю вивести бізнес з країни агресорки, хоча спочатку хотіла виділити в окремий бізнес заводи "Балтика".

Читайте також: Пивний концерн Heineken пояснив, чому досі не вийшов з ринку рф

Зазначається, що рішення було важким і терміновим, але правильним в нинішніх умовах.

Тепер жоден бренд Carlsberg не представлений офіційно на російському ринку.

НВ