У Ізмаїлі відкрився перший професійний ТЦ “Одіс”

У історичному центрі Ізмаїла відкрився перший професійний торговий центр "Одіс".

Відкриття відбулось 14 квітня, площа нового ТЦ становить 2 500 кв. м, він має два рівні.

Наповненням ТЦ займалась компанія UTG, на правах ексклюзивного брокера.

Директорка компанії Євгенія Локтіонова розповідає, що однією з головних рис “Одісу” є його розташування.

Це перший професійний центрально-міський торговий центр у Ізмаїлі, який продовжував будуватися весь минулий рік. Завдяки локації у найпрестижнішому районі міста в оточенні важливих історичних пам’яток, міських установ, ресторанів, готелів та затишних скверів, новий ТЦ повністю задовольнить потреби міста у якісній інфраструктурі, – каже вона.

Що працює в новому ТЦ?

Серед якірних орендарів нового торгового центру - супермаркет “Таврія” площею понад 600 кв. м, дитячий магазин “Чудо острів” площею 530 кв. м та інші.

До війни в Ізмаїлі проживало близько 80 тис. населення, але вже зараз кількість жителів становить близько 250 тис. осіб. У місті працює порт і ця агломерація має гарні перспективи для розвитку. Тому місто потребує нових торгових центрів, які б змогли задовольнити усі потреби населення. І новий ТЦ – це перший об’єкт який відкриє девелопер в місті Ізмаїл, – наголошує Локтіонова.

Читайте також: Гіпермаркет “Ашан” знову відкриється у одеському Riviera Shopping City

Крім цього у ТЦ відкриються аптека “Доброго дня”, магазин “Аурум”, “Табакерка” та МOYO. Також на фасаді об’єкту планується ресторан із зоною посадки.

UTG