Вражаючий 3D-білборд на фасаді японського ТРЦ (відео)

В Японії представили новий ефектний 3D-білборд на фасаді ТРЦ. На екрані одного з торгових центрів країни Cross Shinjuku Vision з’явилось об’ємне зображення на тему штучного інтелекту та популярного нині чат-GPT.

З фасаду ТРЦ у районі Синдзюку, в Токіо, виглядає штучний інтелект майбутнього, у вигляді робота-гуманоїда. Це не перша реклама з використанням 3D-технологій у Cross Shinjuku Vision. Раніше тут розміщували білборди на тему покемонів, тварин та інші.

Виглядає це так:

Цифровий білборд Adidas

Раніше ми розповідали, що німецький бренд перетворив стародавню гробницю у Саудівській Аравії на 3D-білборд з футбольною формою.

На цій пам’ятці компанія вирішила представити форму команди країни сезону 2023-24.

Хегра або Мадаїн Саліх - археологічна ділянка, що розташована на північному заході Саудівської Аравії, налічує 111 скельних поховань. На одній з гробниць Adidas представили величезну зелену футболку, що розвивається під вітрами пустелі, показуючи масштаб історичної будівлі.

Читайте також: Apple відкриває перший магазин в Індії у стилі мумбайського таксі

Створено такий білборд, звісно, за допомогою 3D-технологій, що не приносить жодної шкоди історичній споруді. Зазначається, що Хегра був відкритий для туристів усього два року тому, а перед цим був недоторканим протягом тисячоліть.

Це жваво обговорюють у соціальних мережах і користувачі оцінюють такий креатив позитивно.

Як виглядає унікальний білборд від Adidas, дивіться в нашому матеріалі.