АЛЛО відновив роботу точки в Харкові і готується до відкриття нового магазину на Львівщині

Мережа магазинів техніки та електроніки АЛЛО 4 квітня відновила роботу флагманського АЛЛО МАХ у Харкові та відкриє новий магазин у Новояворівську.

Відкриття нової точки у Львівській області заплановане на 11 квітня 2023 року, повідомили УРТЦ у прес-службі компанії.

У повідомленні також зазначається, що у першому кварталі цього року компанія відновила роботу ще чотирьох магазинів у Миколаєві, Запоріжжі та Харкові, преформатувала сім своїх точок. Відновлений магазин мережі відкриє двері у Одесі вже у травні.

allo beregove dvopoverhove nove prymishhennya | 1

Відновлення роботи у Харкові

Магазин зазнав пошкоджень у березні минулого року, внаслідок ракетного удару рф по площі Свободи у Харкові. Точку довелося відновлювати практично з нуля, ремонтні роботи тривали впродовж чотирьох місяців.

4 квітня відновлений АЛЛО МАХ знову запрацював на вулиці Сумській, 39. Його площа - понад 500 кв.м.

Новий АЛЛО у Львівській області

11 квітня запрацює магазин у Новояворівську за адресою: вул. Бандери, 18. У ньому будуть доступні товари з основного асортименту мережі АЛЛО: планшети, смартфони, ноутбуки, телевізори, електротранспорт, повербанки, зарядні станції, гаджети для краси та здоров'я, тощо.

Також у цьому місці буде точка видача замовлень маркетплейсу.

Продовжуємо розвивати мережу та відкривати нові магазини. Наразі розширюємо присутність у центральних та західних областях країни. До кінця 2023 року ще відкриємо кілька нових шоурумів в містах, де мережа поки не представлена. Попри торішню втрату 50 магазинів, ми відновлюємо роботу тих об’єктів, які тимчасово зачинені чи зруйновані. Наприклад, у травні відбудеться відкриття АЛЛО МАХ в одеському ТРЦ “Рів'єра”, рік тому пошкодженому російською ракетою — було зруйновано стіни й перекриття та вщент знищено торгівельне обладнання, що завдало чималих збитків. Відновлення магазинів — це робочі місця, інвестиція у майбутнє та розвиток економіки нашої країни, – каже директор із розвитку та форматів компанії Микола Астапов.

Інші магазини

Крім цього у прес-службі розповіли про переформатування, оновлення та відновлення роботи 12 магазинів.

Дві точки “АЛЛО” запрацювали у Миколаєві 3 січня, до кінця зими компанія відремонтувала та розширила магазин у Запоріжжі, а у лютому переїхав у просторіше приміщення магазин у Береговому, на Закарпатті

Читайте також: Війна змінила все: думки експертів про стан торгової нерухомості в Україні та перспективи розвитку

Ще один магазин у Харкові відновив роботу в березні, також за цей час переформатували сім точок мережі: у Тернополі, Чорткові, Хусті, Нововолинську, Ковелі, Самборі та Звягелі.

Оновлені магазини розташовані за своїми попередніми адресами та виконують функцію шоурумів.