Найбільший в Україні виробник вин Artwinery створить бренд на честь Бахмута

Виноробне підприємство Artwinery створює новий бренд, який уособлює незламність Бахмуту.

Директорка з маркетингу Artwinery Олександра Чередніченко розповіла, що раніше компанія розміщувалась і працювала у Бахмута, а після початку повномасштабної війни евакуювалась в Одеську область.

Зазначається, що Artwinery є найбільшим виробництвом вина в Україні та усій Східній Європі.

Ми досить довго розглядали різні варіанти для налагодження бази для нового виробництва. Попри те, що ми маємо дуже значні запаси готової продукції, яких, безперечно, вистачить для того, щоб відсвяткувати перемогу, ми розуміємо, що задля нормальної роботи компанії у майбутньому необхідно відновлювати виробничий процес, не чекаючи повного виснаження запасів, – каже Олександра Чередніченко.

За її словами, про новий бренд, присвячений українському місту Герою, повідомлять найближчим часом. Для цього вже розроблені дизайни та концепція.

Щодо можливості повернення в Бахмут у Artwinery відповіла, що планувати це будуть тільки після перемоги, а наразі "наша задача, як і усіх українців, – боротися, жити, перемагати".

Українські бренди в Данії

Раніше ми розповідали, що скандинавський рітейл-гігант Coop захотів допомогти Україні під час війни шляхом ведення спільного бізнесу.

Завдяки цьому, товари одразу шістьох українських виробників почали продаватися у данському Coop.

Цей рітейлер оперує 1200 магазинами й займає близько 40% ринку продуктового ритейлу Данії. Про те, як вітчизняній продукції вдалося потрапити на його полиці і з якими труднощами зіткнулись компанії, читайте в нашому матеріалі.

Джерело: “Східний варіант”

Читайте також: Індекс самопочуття рітейлу (RWBI) у лютому показав незначне зниження