Довгоочікуване відкриття: 21 березня у ТРЦ Nikolsky відновить роботу SportLife

У харківському ТРЦ Nikolsky 21 березня відкриється спортивний комплекс SportLife на п’ятому поверсі. Відкриття заплановане на 12 годину дня.

Представники Nikolsky у коментарі УРТЦ розповіли, що напередодні відкриття абонемент до спортклубу можна придбати зі знижкою. Стандартний абонемент замість 19 990 грн коштує 11 990 грн, а преміум - замість 24 990 грн коштує 18 990.

Обрати собі абонемент можна онлайн або у відділі продажів мережі, який працює на першому поверсі ТРЦ.

Працювати SportLife буде з 8 години ранку до 21 години вечора по буднях, а у суботу та неділю з 9:00 до 20:00.

У Nikolsky наголосили, що у разі повітряної тривоги усі люди з території спортивного клубу будуть евакуйовані, зокрема із басейнів, саун та тренажерного залу.

Це не перше відкриття Sport Life, а довгоочікуване відновлення роботи. Закритим спорткомплекс був з першого дня повномасштабної війни, тобто понад рік. Працівники навели лад у всій системі, басейни були наповнені ще два тижні тому, зараз там прекрасна температура, - зазначили в коментарі УРТЦ.

У торговому центрі також розповіли, що спорткомплекс синхронізував усі свої мережеві абонементи. Тобто не важливо, в якому місті ви його придбали, можете скористатися абонементом у будь-якій точці SportLife в країні.

Відкриття Nikolsky

Раніше операційний директор Budhouse Group Максим Гаврюшин розповів нам про унікальне відновлення Nikolsky після влучання російської ракети.

Вона потрапила у покрівлю ТРЦ 9 березня 2022 року, через це на четвертому поверсі торгового центру зайнялася пожежа. Ударом повністю знищило венткамеру на п’ятому поверсі, ракета пройшла ще два перекриття - між четвертим і п’ятим поверхом, та між третім і четвертим.

Пошкодження були серйозними, але роботи по відкриттю -1 поверху зайняли менше двох місяців, його відкрили вже 17 червня минулого року.

Після вдалого контрнаступу ЗСУ, внаслідок якого було звільнено майже всю Харківську область, Nikolsky відкрив для відвідувачів перший та другий поверхи, а ще за місяць - третій. Детальніше про відновлення роботи, збитки, потік клієнтів і плани на 2023 рік, читайте в нашому матеріалі.

Читайте також: ТРЦ Nikolsky вперше використав у роботі штучний інтелект