Український бренд Skott Smeat презентував свою продукцію на престижній виставці в Дубаї

У Об’єднаних Арабських Еміратах пройшла найбільша у світі виставка продуктів та напоїв Gulfood 2023. На ній були представлені провідні виробники та бренди з різних країн, серед яких і українська компанія. Йдеться про МХП та їх бренд Skott Smeat.

Цього року захід вразив своїми масштабами. У Дубаї Gulfood 2023 прийняв рекордні 5 тисяч експонентів із понад 125 країн світу. Виставку відвідали понад 80 тисяч людей.

Що таке Gulfood?

Захід проводиться вже 28 років поспіль. Дубай збирає успішних бізнесменів у сфері харчової промисловості, щоб ті презентували найкращу продукцію у своїх лінійках, а також поділились досвідом. Ця виставка відкриває нові можливості для підприємців, оскільки її учасники можуть не лише налагодити співпрацю з іншими представниками галузі, але й дізнатись багато цікавого.

image 2023 03 17 14 37 15 | 1

Навіть факт участі у Gulfood є свідченням високої якості бренду та визнання його продукції на міжнародному рівні.

Цьогоріч на виставці проводилися кулінарні майстер-класи від кухарів, що працюють у ресторанах із зірками Мішлен, дегустації, презентації продуктів та круглі столи з учасниками та гостями.

Участь МХП у Gulfood 2023

Українська міжнародна компанія у сфері харчових та агротехнологій презентувала на своєму стенді бренд курятини та напівфабрикатів Qualiko, який експортують у 88 країн, і бренд фермерської яловичини Skott Smeat.

Представники галузі з усього світу могли подивитись та спробувати якісні українські м’ясні продукти.

Відвідувачів на виставці більше, ніж очікувалось: "постковідний" інтерес та бажання повернутися у швидкий розвиток приваблює натовпи з усього світу, – зазначили представники МХП.

Бренд фермерської яловичини Skott Smeat був представлений на виставці вперше. Продукція вже продається в Казахстані, Азербайджані, Молдові, Киргизстані та Вірменії.

В планах вітчизняного виробника - вихід на ринки ОАЕ, Туреччини та Катару. Бренд вперше брав участь у виставці такого рівня і був цікавий понад 30 клієнтам з усього світу.

Це свідчить про високі стандарти української продукції. Асортимент Skott Smeat налічує понад 120 видів продукції, зокрема фарші, котлети, мітболи, кебаб, стейки та яловичину класичної розділки.

Джерело: 24 канал

Читайте також: У центрі Нью-Йорку відбудеться ярмарок з виробами українських майстрів