“Епіцентр” відкрив оновлену другу чергу свого найбільшого ТЦ

“Епіцентр” відкрив другу чергу свого найбільшого торговельного центру після оновлення. В ньому працюватиме Центр енергоефективних рішень, Bakery лабораторія та нова для мережі сервісна зона “Мультисервіс” з пральнею та хімчисткою.

Йдеться про другу чергу “Епіцентру” на на вул. Полярній, 20-Д у Києві. Вона вміщатиме в себе інноваційні магазини формату shop in shop та запуск абсолютно нових для компанії сервісів.

Офіційне відкриття відбулося 11 березня, але майстеркласи, розіграші призів та акції продовжили ще на одні вихідні 18 та 19 березня.

На одному з входів до “Епіцентру” з’явиться зона “Мультисервіс”. Там, окрім звичного “Ключмайстру” буде також майстерня з ремонту одягу, пральня та хімчистка.

Така зона буде першою в мережі, але надалі “Епіцентр” планує відкриття аналогічних сервісів і в інших своїх ТЦ.

image 2023 03 13 11 56 00 | 2

Друга новація – запуск Центру енергоефективних рішень. Там можна придбати сонячні батареї, джерела безперебійного живлення, теплові насоси та інвектори.

Якщо ви давно мріяли про власну справу, то у межах салону торговельного обладнання площею 320 кв. м можна відвідати Bakery лабораторію Polinn, як готове рішення для бізнесу. У Polinn проходитимуть майстер-класи з випікання хліба та хлібобулочних виробів.

image 2023 03 13 11 59 28 | 3

Сам салон торговельного обладнання (320 кв. м) працює у межах відділу “Вироби з металу”.

Також у “Епіцентр” з’явиться ще один Food Market, що розташується на вході D, а поруч буде оновлений ресторан Benicasim. Там можна буде скуштувати бургери та піцу.

Загальна площа торгового простору в рамках оновленої другої черги становить понад 20 тис. кв. м.

image 2023 03 13 11 58 05 | 4

Найбільший “Епіцентр”

Нагадаємо, що ТЦ “Епіцентр” на вулиці Полярній є найбільшим в мережі, його площа становить понад 100 кв. м. Розпочав роботу торговий центр у 2014 році, а оновлення компанія розпочала минулого року. Перша черга ТЦ відновила роботу у грудні 2022 року.

У ній також відкрився Food Market площею майже 3700 кв. м та зоною фуд-корту на 250 місць та безліч інших торгових об’єктів і зон. Попереду ще третя черга оновлення, в результаті якої буде перебудовано другий поверх торговельного центру.

Джерело: “Епіцентр”

Читайте також: “АТБ” розширює програму доставки товарів через поштові відділення