У вінницькому ТРЦ “Мегамолл” відкриється фірмовий магазин New Balance

У Вінниці відкриється перший магазин всесвітньо відомої торгової мережі New Balance. Точка працюватиме у ТРЦ “Мегамолл”.

Про це повідомляє Українська Торгова Гільдія (UTG).

Магазин розміститься на першому рівні торгового центру на площі 167 кв. м. Зараз в приміщенні ведуться ремонтні роботи, а відкриття заплановане на березень поточного року.

Договір оренди підписаний компанією UTG, яка продовжує працювати на благо мешканців України та на власному прикладі демонструє ринку можливості заповнення торгових площ своїх партнерів у складні години, – зазначають UTG в прес-релізі.

У новому магазині New Balance відвідувачам представлять спортивні одяг та взуття. Придбати можна буде як професійне бігове взуття та одяг, так і предмети lifestyle для повсякденного використання.

*New Balance – одна з провідних у світі компаній на ринку спортивного взуття, яка існує вже понад 100 років. Пріоритети марки – технологічність, комфорт та якість, закладені вони були ще сторіччя тому.

Нові ТРЦ у 2023 році

Раніше ми розповідали, що цьогоріч українців чекає відкриття цілих семи торгових центрів.

У квітні свої двері відкриє ТЦ “Одіс” в Ізмаїлі, орендною площею 2 тис. кв. м, а загальною 2,5 тис. кв. м. Наприкінці року у цьому місті також має запустится ТРЦ Pokrovsky (GLA 4,5 тис.кв.м, GBA 5,3 тис.кв.м).

У Харкові до відкриття готується ТРЦ Planeta Mall, а в Одесі анонсовано відкриття торгових центрів “Акварель” та “Меркурій”. У Трускавці у четвертому кварталі поточного року має відкритися ТЦ Vector, а у Дрогобичі – ТЦ Park.

Крім цього, у Івано-Франківську планується відкриття другої черги ТРЦ “Велес” у третьому кварталі року.

Читайте також: Епіцентр анонсував будівництво сучасного ТРЦ у Бучі замість зруйнованого