Manifesto Market Berlin: як працює і виглядає найбільший фудкорт Європи (фото)

У центрі Берліна цієї зими відкрився найбільший на території Європи фудкорт Manifesto Market Berlin. Він є частиною мережі гастрономічних просторів американця Мартіна Баррі. Перший заклад такого штибу відкрився ще у Празі, в 2018 році.

Про те, як виглядає та працює найбільший у Європі фудкорт розповів у своєму блозі про рітейл та нерухомість Артем Ретін.

Отже, площа фудкорту становить 4400 м2 та включає 22 ресторани та чотири бари, цього місця вистачить на обслуговування 960 гостей.

За словами Ретіна, з понад 800 заявок було відібрано лише 22 претенденти.

За концепцією розвитку, заклад планує проведення на своїй території близька 150 заходів щорічно, тобто майже кожного другого дня у році! Як на мене, то це дуже амбітні плани і якісно підготувати таку кількість заходів буде важко, але буде дуже цікаво подивитися!, – пише блогер.

Мінімалістичний дизайн сподобався Артему Ретіну, особливий затишок створюють натуральні кольори оздоблення та продумана система освітлення (яка час від часу змінює відтінок та насиченість).

Блогеру-оглядачу дуже сподобався великий вибір посадкових місць різного формату. У Manifesto Market Berlin представлені як класичні столи, так і пуфи перед великим екраном.

За самих резидентів писав трохи вище – якщо дивитися суто візуально, то я відвідував у Берліні місця набагато цікавіші. Щоб зробити конкретні висновки – треба скуштувати страви у більшості торгових точок, але вільного часу та місця у шлунку у мене в день відвідування не було, – пояснює експерт.

Артем Ретін наголошує, що його огляд базується на його особистих враженнях про заклад. Чоловік має принцип писати лише про ті місця, які зміг побачити на власні очі, адже тільки так можна справді відчути атмосферу та зробити гарні фото.

Читайте також: Саудівська Аравія побудує ТРЦ з голографічними технологіями за 500 млрд доларів