Спільно з Ukrainian Folks: у столичному барі відкрився попап-маркет

Музей Ukrainian Folks відкрив попап-маркет із дослідженням української гастрономії та культури у винному барі Pure & Naive, у Києві.

Про це Ukrainian Folks повідомили у своїх соцмережах.

Ініціатива отримала назву “Наше”. Мета проєкту – зібрати мільйон гривень на підтримку архівів та реновацію музею-майстерні українських художників, монументалістів та новаторів свого часу Ади Рибачук та Володимира Мельниченка.

Запуск попап-маркету відбувся 14 лютого. Наразі там можна придбати символи-квіти від флористки Олександри Арсалані, колекцію української поезії та листівки від Ukrainian Folks.

Творці проєкту обіцяють, що будуть поповнювати маркет щотижнево, новими виробами від українських ремісників та з приватних колекцій. У меню закладу також з’являтимуться нові українські страви.

Авторська виставка у ТРЦ

Раніше ми розповідали, що у вінницькому ТРЦ “Мегамолл” проходить фотовиставка українського художника та фотографа Костянтина Ревуцького “Ukraine strong”.

Вона об’єднує у собі три попередні проєкти творці, а особливе місце в ній присвячене місту, яке героїчно тримає оборону у надскладних умовах – Бахмуту.

Побачити роботи кожен охочий може у ТРЦ “Мегамолл” до 20 лютого.

Читайте також: У Берліні відкрився найбільший в Європі фудкорт