Частину столичного ТРЦ Магелан буде продано на аукціоні колишнього Сбербанка росії

13 лютого 2023 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон із передавання в оренду об’єкта нерухомості АТ «МР БАНК», а саме частини нежитлового приміщення першого поверху торговельно-розважального центру Магелан у Києві загальною площею 31,0 кв. м (№ лота: 60/23-1).

Приміщення використовувалося як відділення банку, має зручне розташування в торговельно-розважальному центрі та забезпечене всіма необхідними комунікаціями. ТРЦ Магелан розташований у пожвавленому місці за адресою: м. Київ, проспект Академіка Глушкова, будинок 13-Б, у пішій доступності до станції метро «Теремки» та на перетині ключових транспортних магістралей — Одеської траси та Кільцевої дороги.

Стартова ціна лота (орендна плата за місяць) — 70 711,00 грн. Строк оренди об’єкта складає 12 місяців.

Докладний опис об’єкта та умови участі в аукціоні — за посиланням.

Аукціон із передавання в оренду нерухомості відбудеться відкрито та прозоро за голландською моделлю з покроковим зниженням стартової ціни та можливістю запропонувати вищу ціну після того, як зниження буде зупинено одним із учасників. Участь в аукціонах з оренди можуть взяти юридичні та фізичні особи, окрім громадян російської федерації або осіб, пов’язаних із державою-агресором.

Читайте також: У Дніпрі закрився ТРЦ Приозерний