Primark виходить на ринок Угорщини

Дублінський міжнародний ритейлер Primark збільшує свою міжнародну експансію та готується вийти на ринок Угорщини. Модний гігант відкриє свій перший магазин в країні у ТРЦ Arena Mall в Будапешті. Угорщина стане 17-ю країною у портфелі Primark.

Експансія компанії в Центральній та Східній Європі триває після успішних відкриттів у Словенії, Польщі, Чехії та Румунії. Угорщина стане шостою країною в регіоні, де відкриється Primark. Також наступного року планується відкриття у Словаччині.

Перший моностор Primark у Будапешті запропонує розширений асортимент чоловічого, жіночого та дитячого одягу, взуття, аксесуарів, товарів для дому, косметики та предметів побуту. Крім того, в магазині будуть представлені продукти, створені у співпраці з NBA та Disney, а також стійкий бренд роздрібної торгівлі Primark Cares.

«Ми досягли значного прогресу в наших планах розширення в регіоні Центральної та Східної Європи, і реакція клієнтів на відкриття була дуже позитивною. Arena Mall є одним із найбільших і найжвавіших торговельних центрів Будапешта, що дає нам фантастичну можливість представити наш унікальний магазин для більшої кількості споживачів. Ми з нетерпінням чекаємо відкриття на нашому 17-му ринку та вітаємо людей Угорщини», — прокоментував генеральний директор Primark Пол Маршан.

Компанія також повідомила, що найближчими планами є відкриття магазинів у Бухаресті (Румунія), Лодзі та Вроцлаві (Польща) та Словаччині. До 2026 року роздрібна мережа Primark налічуватиме 530 магазинів.

Читайте також: Stone Island відкрив перший магазин на Хайнані