Adidas відкрив найбільший флагманський магазин у Південній Кореї

Adidas відкрив новий флагманський магазин у Сеулі. Дворівневий моностор, розташований у відомому торговому районі Мендон, став найбільшим у країні. Випуск нового гігантського флагман Adidas знаменує повернення туристичного потоку до Південної Кореї після пандемії. Сучасний магазин в концепції Home of Sports є першим у своєму роді у всьому Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

У магазині представлені повні колекції чоловічого та жіночого взуття й одягу Adidas, зокрема Sports Performance, Originals і Y-3. На першому поверсі торгової точки розташовані бігові та тренувальні лінійки Shop, Seoul Lab та Adidas Performance. На другому поверсі можна знайти верхній одяг та взуття, колекції Adidas Originals, обладнання для футболу та баскетболу, сувеніри та лінійку преміум-класу Y-3.

Двоповерховий флагман має загальну площу близько 2500 кв. м. Моностор спроєктовано з використанням місцевих архітектурних елементів.

Південна Корея стає одним із ключових ринків в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні для німецького спортивного гіганта. Відкривши новий флагман і два бренд-центри, виробник має намір збільшити кількість роздрібних магазинів і посилити свою присутність в онлайні, щоб надати місцевим клієнтам більше досвіду покупок.

Читайте також: Sephora повертається до Великобританії