Під Києвом відкрився новий McDonald’s

7 листопада у с. Лісники (Київська область) відкрився новий McDonald’s. Відкриття ресторану було заплановано на березень цього року, а основні роботи з будівництва та облаштування було завершено ще у лютому, тож з ухваленням рішення про поступове відновлення роботи в Україні цей ресторан додали до списку закладів до відкриття.

У залі є 111 місць для гостей та ще 136 — на терасі. Відвідувачі можуть зробити замовлення всередині ресторану на одному з 5 двосторонніх терміналів самообслуговування або заїхати на McDrive із двома лініями в’їзду, де меню представлене на сучасних цифрових бордах.

mc lisnyky | 2

Завдяки розташуванню на жвавому перехресті до ресторану буде зручно приїжджати також мешканцям сусідніх міст та сіл.

Ресторан працює з 09:00 до 21:00 і дотримується розширених правил безпеки, впроваджених у мережі McDonald’s. Заклад закривається під час повітряної тривоги та відновлює роботу через годину після її скасування. Також ресторан не працюватиме при відключенні електроенергії.

З турботою про працівників та відвідувачів, у Лісниках використовували можливості території та збудували власне укриття поряд з рестораном. У той же час компанія сподівається, що приміщення якнайменше використовуватиметься за призначенням і згодом стане місцем для організації подій у мирний час.

Наразі в Україні працюють 53 McDonald’s, з них у Києві та області — 40 ресторанів.

Читайте також: McDonald’s відкрився у Вінниці та Рівному