Gap закриє всі магазини і остаточно піде з росії

Американський фешн-бренд Gap, один з найбільших виробників та ритейлерів одягу на світовому ринку, остаточно піде з росії. Про це повідомляють «Известия» із посиланням на керівника напряму оренди торгових приміщень CORE.XP Надію Цвєткову.

«Цей оператор повністю залишить рф — продаж бізнесу не передбачається», — прокоментував президент Magic Group Олександр Перемятов. Інформацію про підготовку виходу Gap з російського ринку також підтвердив гендиректор консалтингової компанії «Этерна» Дмитро Томілін.

У червні до роздрібної мережі Gap у росії входило 23 магазини з розташуванням у Москві, Санкт-Петербурзі та Єкатеринбурзі. На сьогоднішній день роботу продовжують 11 моносторів. Торгові точки поступово закриваються у міру розпродажу товарних запасів та закінчення договорів оренди.

Права на розвиток бренду Gap на російському ринку належать турецькому ритейлеру Fiba Retail Group. Передбачається, що магазини остаточно закриються після розпродажу товарного стоку. У березні компанія офіційно заявила про зупинення поставок до рф.

Читайте також: Huawei готується до остаточного виходу з російського ринку