McDonald’s відновлює роботу в Житомирі та продовжує відкриття київських закладів

28 жовтня у Житомирі відновив роботу McDonald’s, розташований у ТРЦ Глобал UA, за адресою вул. Київська, 77. Також впродовж 27 і 28 жовтня відкрилися ресторани у Києві та області за адресами:

  • вул. І. Мазепи, 1 (м. Арсенальна);
  • просп. С. Бандери, 36 Б (ТРЦ Blockbuster);
  • Кільцева дорога, 1 (ТРЦ Respublika Park);
  • с. Гора, вул. Бориспільська, 6.

Відтепер у столиці та Київській області працюють 37 закладів McDonald’s, а всього по Україні — 43. В закладах відвідувачі можуть поїсти у залі або ж замовити іншими доступними способами — через експрес-вікна, на McDrive або через доставку McDelivery, яку здійснює компанія Glovo.

Згідно з новими протоколами безпеки, у ресторанах налаштовані системи сповіщення при оголошенні повітряної тривоги. Під час повітряної тривоги заклади зачиняються, аби працівники і відвідувачі могли перейти у найближче укриття. Ресторан продовжує роботу орієнтовно через годину після скасування тривоги – після включення і налаштування обладнання та підготовки працівників до роботи. Якщо повітряна тривога скасована менш ніж за годину до закриття, то ресторан відкриється наступного дня. Також ресторани не працюватимуть під час відключення електроенергії і продовжуватимуть роботу орієнтовно через годину після поновлення електропостачання.

Нагадуємо, нещодавно заклади McDonald’s запрацювали у Тернополі та Борисполі.