Canali відкрив новий флагманський магазин на Медісон-авеню у Нью-Йорку

Італійський люксовий бренд чоловічого одягу Canali оголосив про відкриття нового флагманського магазину у Нью-Йорку. Торговельний простір площею близько 320 кв. м знаходиться на Медісон-авеню, в кварталі від колишнього флагмана.

Завдяки розширеній площі новий моностор Canali пропонує широкий асортимент одягу, взуття та аксесуарів, а також представляє спеціальну зону для індивідуального пошиття Me by Canali та VIP-послуг.

canali1 | 2

«Багато покупців стверджували, що не знали, що у нас є магазин на Медісон-авеню, незважаючи на те, що ми там знаходимось вже 15 років», — зазначив гендиректор компанії Стефано Каналі. За його словами, непомітність старого магазину стала основною причиною, яка спонукала компанію до переїзду.

Новий торговельний простір відрізняється великою кількістю природного світла. Вітрини вигнутої форми виконані з дерева та мармуру й підкреслені металевою обробкою. В інтер’єрі також є килими ручної роботи та кам’яна підлога Pietra Serena.

canali2 | 3

«Ми хотіли змішати типові риси магазину класу люкс із не зовсім типовими рисами італійського будинку, аби звільнити простір для вхідного покупця. Я хочу мати можливість створювати й проводити заходи та виставки, щоб забезпечити повний захоплюючий досвід для наших покупців», — додав Каналі.

У магазині можна зустріти яскраві витвори мистецтва роботи італійського дуету Goldschmied & Chiari. Своїм клієнтам бренд також пропонує скористатися повністю укомплектованим баром, гардеробом та простором для зняття мірок. Магазин Canali став першим, який відкрився в новій роздрібній концепції.

canali4 | 4

У компанії планують використовувати елементи нью-йоркського флагмана в нових локаціях у всьому світі. Зокрема, до кінця року заплановано нові відкриття у Китаї та Франції.

Читайте також: Hermes відкрив гігантський флагман на Манхеттені