Hermes відкрив гігантський флагман на Манхеттені

Французький будинок моди Hermes відкрив гігантський флагманський магазин на Верхньому Іст-Сайді Манхеттена в Нью-Йорку. Моностор займає площу понад 1880 кв. м.

Флагман розташований у двох об’єднаних будівлях, одна з яких занесена до списку пам’яток архітектури. Відповідно до дизайнерської концепції, приміщення магазину плавно перетікають одне в одне, а інтер’єр моностору поєднує «нью-йоркський динамізм» з «паризькою елегантністю».

hermes madison avenue | 2

Спеціально до відкриття нового магазину в Нью-Йорку Hermes представив кілька нових сумок, а також годинник, музичний автомат і велосипед із вигравіруваною адресою моностору.

Новий флагман поділено на кілька салонів — чоловічий та жіночий одяг, ювелірні вироби, парфуми і косметичні товари, меблі, товари для дому, вироби зі шкіри та шовку, а також кінне спорядження. В центрі магазину розташовані чотириповерхові кам’яні сходи та стіна заввишки 4,5 м, на якій представлена ​​колекція мистецтва. У моносторі також є коктейль-бар, VIP-зал і ательє з майстрами із Франції. На даху нового флагманського магазину знаходиться сад.

hermes madison avenue2 | 3

В інтер’єрі Hermes широко використовуються природні мотиви — склопластикове коріння і гілки дерев, природне освітлення, а також жакардові настінні покриття, у створенні яких брала участь художниця з текстилю Грета Серенсен.

hermes madison avenue1 | 4

Читайте також: Levi’s досягне нульових викидів до 2050 року