У Львові біля аеропорту планують звести триповерховий ТЦ

Поблизу аеропорту у Львові планують звести триповерховий торговельний центр. 31 серпня на засіданні архітектурно-містобудівної ради повторно розглянули проєкт нового будівництва ТЦ у 9-му Скнилівському провулку, 3а та 3в.  Під час голосування більшість членів ради його підтримали.

Йдеться про будівництво на перетині Скнилівського провулку і вулиці Щирецької. Це неподалік від Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

На перших двох поверхах ТЦ заплановані два магазини, а на третьому допоміжні приміщення. Під час попереднього слухання проєкту у членів комісії були зауваження щодо гостьового паркінгу, а під час цього — архітектори зауважили, що на перших двох поверхах, де заплановані магазини, немає туалетів. Також архітектори мали зауваження щодо облаштування проїздів для евакуації у разі надзвичайної ситуації.

image 1 | 2

Головна архітекторка проєкту запевнила, що усі зауваження врахують. Перед будівництвом забудовник ще має отримати містобудівні умови і обмеження, їх затверджують під час засідання виконавчого комітету.

Розробник проєкту — ТзОВ «Фірма «Інтербуд». Замовником проєкту є Яцишин Н. У 2017 депутати Львівської міської ради погодили Яцишину Н. проєкт землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та надання в оренду у 9-му Скнилівському провулку, 3в.

Читайте також: В Ізмаїлі готується до відкриття новий ТЦ Suvorovsky