ТРЦ РайON ініціював благодійний ярмарок до свого дня народження

26-28 серпня у ТРЦ РайON відбудеться благодійний ярмарок, на якому будуть представлені творчі роботи hand-made майстрів та відвідувачів торгового центру.

Про це повідомили на сторінках ТРЦ у соцмережах.

«Дев’ять років поспіль останніми днями серпня ТРЦ РайON відзначає День Народження. Щороку ми готували для вас перформанси та розваги. Щоб запам’ятати цей особливий десятий День Народження, ми запрошуємо вас приєднатися до важливої ​​ініціативи, щоб допомогти нужденним», — йдеться у повідомленні.

Серед майстрів та авторів, які задонатили свої творчі роботи та твори: Євген Клопотенко, Ірина Третяк, Ірина Подліпська, Катерина Шерстюк, Третяк Людмила, Олена Кирсенко, Захар Корнута, Надія Сокольчук, Анастасія Гайдаєнко, Олена Лєскова. До того ж, що вихідних у серпні у торговому центрі маленькі та дорослі відвідувачі малювали, створювали та творили, а потім донатили — на виставку малюнків та на благодійний ярмарок.

Усі виручені кошти будуть направлені до Центрального військового клінічного шпиталю у Києві для придбання обладнання за підтримки Благодійного фонду «SOS Fund UA».

Благодійний ярмарок проходитиме на другому поверсі ТРЦ РайON за адресою вул. Миколи Лаврухіна, 4.

Громадський проект відбудеться у співпраці з Благодійним фондом SOS Fund UA, який займається підтримкою медичної служби Збройних сил України.

Читайте також: «Сміливі свідчити: як журналісти змінюють хід війни»: у ТРЦ Victoria Gardens відкрилася виставка, присвячена роботі ЗМІ