«Епіцентр К» долучиться до ініціативи Олени Зеленської щодо закупівлі реанімобілів для українських медиків

Група компаній “Епіцентр К” має намір направити кошти Міністерству охорони здоров’я через платформу UNITED24 для закупівлі десяти реанімобілів для українських медиків, а також проведе акцію в мережі “Епіцентр” для закупівлі ще 55 машин, повідомила прес-служба групи.

«В умовах повномасштабної військової агресії, коли працівники медичної сфери щодня рятують життя українських військових та мирних громадян, ми не можемо залишатися осторонь та підтримуємо ініціативу Першої леді зі збирання донатів на машини швидкої допомоги. Ми виділяємо кошти на закупівлю десяти високоякісних реанімобілів, які оснащені обладнанням, необхідним для порятунку життів», — повідомила співзасновниця ДК «Епіцентр К» Галина Герега.

За її словами, буде закуплено машини швидкої допомоги класу С, які дозволяють надавати екстрену допомогу в складних обставинах.

Крім того, у торговельній мережі «Епіцентр» буде проведено акцію з метою придбання ще 55 машин швидкої допомоги та бронемашин для евакуації поранених із місць бойових дій. Протягом акції компанія перераховуватиме кошти на закупівлю авто за кожну купівлю в торгових центрах мережі.

За даними МОЗ, з початку активної фази російсько-української війни було пошкоджено 68 автомобілів швидкої допомоги, 241 автомобіль повністю розбито.

Читайте також: Епіцентр відкриє у Львові перший мережевий ТРЦ