Arricano розпочала проект «Вчитися та допомагати» у торгових центрах компанії

У липні в торгово-розважальних центрах Arricano розпочався проект «Вчитися та допомагати» — серія семінарів із долікарської допомоги. Місія проекту полягає у допомозі подолання кризових ситуацій, розвитку суспільства шляхом надання необхідних знань та формування важливих умінь та навичок. Партнерами, представники яких проводять навчання, є Червоний Хрест України, тренінговий центр «Дихання життя», Respawn school, Головне управління ДСНС України в Запорізькій області та Криворізьке районне управління ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

5 липня 2022 року семінар з долікарської допомоги відбувся у ТРК City mall у Запоріжжі.

Представники Головного управління ДСНС України у Запорізькій області професійно ознайомили відвідувачів із прийомами та техніками: правила безпеки, надання долікарської допомоги, у тому числі реанімація, зупинка кровотечі. До інструктажу приєдналися парамедики із сучасним обладнанням та медичними рюкзаками, продемонстрували актуальне медичне спорядження та розповіли про випадки необхідності його використання.

У семінарі взяла участь адміністрація торгового центру – директор Вардуї Батракова, інженери та охоронна служба. «Ми взяли на себе місію – надати можливість осмислити цінність знань, отримати навички та бути готовими до критичних ситуацій», – поділилася Вардуї Батракова, директор ТРК City Mall.

img 1797 | 2

Щосуботи з 9 по 30 липня семінари з медичної допомоги проходять у ТРК Проспект у Києві. Лектори заходів — представники Червоного Хреста України, тренінговий центр «Подих життя» та Respawn School, які діляться знаннями про першу допомогу в умовах воєнного часу: зупинка кровотечі, відновне становище, евакуація, серцево-легенева реанімація, вогнепальне поранення, допомога при сторонніх тілах ранах і т.д.

Активну участь у навчанні бере адміністрація ТРК, щоб оволодіти надважливими вміннями та бути готовими до надзвичайних ситуацій.

7 | 3

23 липня за підтримки Криворізького районного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області та представників Червоного хреста України у ТРК Сонячна галерея у Кривому Розі відбудеться семінар із долікарської допомоги, у якому також візьме участь директор та представники адміністрації торгово-розважального центру. «Чітке розуміння алгоритму дій у екстреній ситуації допоможе зберегти контроль та надати першу допомогу, і це, на мою думку, обов’язкові знання та навички сьогодення», — вважає директор ТРК Сонячна галерея Марина Баранова.

«Усі ми зараз опинилися у незвичайній та складній реальності. Безпека наших гостей, орендарів та співробітників є найважливішим пріоритетом Arricano, а збереження життя – це головний пріоритет для кожного. Прості речі рятують життя, тому ми розпочали у наших ТРЦ цикл семінарів із долікарської допомоги — вчимося, допомагаємо та ділимося необхідними знаннями та навичками. Створення таких проектів – щирий та важливий внесок Arricano у перемогу та щасливе майбутнє українців», – прокоментувала проект Анна Чуботіна, CEO Arricano.

Читайте також: Які нові торгові центри відкрилися в Україні у першому півріччі 2022 року