Watsons втратив контроль над магазинами на тимчасово окупованих територіях

Наприкінці травня деякі магазини мережі Watsons Україна на тимчасово окупованих Херсонській та Запорізькій областях призупинили свою роботу. Наразі контроль за діяльністю магазинів втрачено та здійснюється не за правилами чинного законодавства України.

«Ми втратили контроль над деякими магазинами та змушені закривати їх на тимчасово окупованих територіях, де нас змушують переходити на іншу валюту, реєструватися у росії тощо. Ми не можемо якось вплинути та гарантувати дотримання прав наших споживачів, адже вони вже порушені окупантами», — зазначає генеральний директор Watsons Ukraine Юріс Верзбіцькіз.

Читайте також: Збитки ритейлерів України внаслідок військових дій склали щонайменше 50 млрд грн

Тим не менш, Watsons щодня відкриває свої магазини та працює в тих місцях, де це безпечно, щоб українці мали можливість купити товари першої необхідності. Крім того, компанія продовжує допомагати нашим захисникам, волонтерам, благодійним організаціям та всім нужденним.

У компанії вірять, що незабаром окуповані території будуть звільнені і Watsons продовжить свою роботу для наших громадян.

Станом на 9 червня 2022 року 279 магазинів та 10 аптек по Україні продовжують надавати найнеобхідніші товари клієнтам. Повний список працюючих магазинів та аптек щоденно оновлюється за посиланням: https://bit.ly/3qqv7rA.

Довідка. Watsons Україна входить до складу міжнародної компанії A.S.Watson Group, найбільшої у світі мережі роздрібної торгівлі продукцією для краси та здоров’я. В даний час мережа налічує понад 16 000 магазинів та понад 1400 аптек на 26 ринках Азії та Європи. У мережу Watsons Україна входить близько 319 магазинів та 12 аптек у більш ніж 100 містах. Понад 2790 співробітників обслуговують близько 3 млн. покупців щомісяця.

Під час війни компанія продовжує працювати та підтримувати економіку України. В даний час працює 288 магазинів та аптек мережі по всій країні. Крім того, щодня Watsons збирає гуманітарну допомогу для ТрО, ЗСУ, благодійних фондів, пологових будинків, волонтерів, внутрішньо переміщених осіб та інших, хто потребує допомоги. Компанія уможливила перерахунок всіх балів з карт Watsons Club на допомогу ЗСУ. Щодо співробітників, компанія зберегла всі робочі місця з відповідними виплатами.

Джерело